Om oss

På djurfoder.nu har vi en enkel filosofi: att försörja Sveriges husdjur med de bästa och mest näringsrika foderalternativen på marknaden. Vi förstår att varje djur är unikt och förtjänar mat som stödjer deras hälsa och vitalitet genom livets alla skeden. Vår ambition är att vara den självklara platsen där djurägare hittar allt de behöver för att deras fyrbenta vänner ska må bra – inte bara idag, utan varje dag.

Bakom skärmen är vi två passionerade djurälskare som gjort det till vårt uppdrag att berika djurs liv. Anna Svensson är biologen med en livstid av erfarenhet inom djurvård. Hon ser till att vårt sortiment håller en sträng kvalitetsstandard och är i linje med de senaste rönen inom djurhälsa. Johan Karlsson, vår tekniske expert, har skapat en webbplats som är lika lätt att navigera som den är informativ, allt för att göra ditt val så enkelt och anpassat som möjligt.

Vi på djurfoder.nu bjuder in dig till vår värld – en värld där kärlek till djur och engagemang för deras välmående förenas i en gemensam strävan. Låt oss tillsammans se till att våra husdjur får ett långt och lyckligt liv.